JARAC: Sva DOBROTA i LJUBAV ovog sveta stanuju u NJEGOVOM SRCU – on je NAJBOLJI ČOVEK!

JARAC: Sva DOBROTA i LJUBAV ovog sveta stanuju u NJEGOVOM SRCU – on je NAJBOLJI ČOVEK!

27 марта, 2021 Off By coki

Nećete često čuti da se za jednog Jarca govori kao o emotivnom čoveku, ali moramo reći da je Jarac jedan od znakova Zodijaka koji zaista ima najveće srce.

 

Niko ne može da voli ni približno jako kao on i spreman je da učini sve za sreću svojih dragih osoba. On je neko ko nikada ne želi ništa tuđe, ali i te kako ume da čuva svoje. Kada se zaljubi spreman je da učini prvi korak i nikada ne krije svoje emocije.

 

Ako ima razlog da se bori za neku ljubav, onda će se boriti svim silama da je dobije. Jarac je u ljubavi veran i odan i jako mu je bitno da kraj sebe ima osobu kojoj može da veruje. Njegov partner pre svega treba da bude i njegov prijatelj. Jarac je neko ko smatra da nema ljubavi bez prijateljstva.

 

Potreban mu je neko na koga može da se osloni u svakom trenutku i na koga može da računa. Moramo reći da je Jarac neko ko se ne zaljubljuje tako često na prvi pogled. Njega ne zanima fizički izgled već karakter neke osobe i zbog toga se retko kada zaljubljuje na prvu loptu.

 

 

Kada uđe u jednu vezu onda će učiniti sve za svoju voljenu osobu i za osmeh na njenom licu. Jednostavno, Jarac je neko ko ume svoju voljenu osobu da drži kao malo vode na dlanu. On čini sve što može da usreći one koje voli i njegova ljubav nema rok trajanja.

 

 

Međutim, i pored toga što nesebično voli, nikada ne ostaju u vezi u kojoj nije srećan. Ako neko ne može da ga usreći ili ne poštuje njegovu ljubav, onda Jarac odlazi. Nikada sebi u životu neće dozvoliti da se neko igra sa njim. Za njega je ljubav jednostavno sve ili ništa i zato će biti potpuno srećan ili sasvim sam. On zna koliko vredi i zato nikome ne dozvoljava da ga potcenjuje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2