HOROSKOP za NEDELJU 21. mart 2021. godine: Blizance očekuje VELIKI USPEH, Vaga gubi STRPLJENJE, Jarac mašta o BIVŠOJ LJUBAVI!

HOROSKOP za NEDELJU 21. mart 2021. godine: Blizance očekuje VELIKI USPEH, Vaga gubi STRPLJENJE, Jarac mašta o BIVŠOJ LJUBAVI!

14 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Očekuje vas veoma pozitivan dan za polje posla pa možete da se nadate da ćete generalno uspeti da ostvarite svoje planove. Možete da uživate u novom poznanstvu sa osobom koja vas jako privlači. Redovnije jedite.

BIK

Očekuje vas faza koja donosi manje stresove na polju posla, pa poradite na svom strpljenju. Važno vam je da zadržite bliskost sa voljenom osobom kako bi vaš odnos mogao da opstane na duže staze. Pijte više tečnosti.

 

BLIZANCI

Pred vama je generalno pozitivan dan, ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju posla danas. Očekuje vas pokretanje kontakta sa osobom do koje vam je i dalje stalo, a povezani ste na neki način. Čuvajte se infekcija i prehlada.

RAK

Neophodno je da prihvatite da dolazi vreme promena na polju posla i da vam je to na neki način bilo neophodno. Moguće je da planirate brak sa partnerom sa kojom ste u vezi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV

Pred vama je šansa da pređete na neko bolje radno mesto. Bićete zadovoljni kada ostvarite unapređenje. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i želite da joj pokažete da je ona vama prioritet. Potrebno vam je više aktivnosti.

DEVICA

Daćete sve od sebe kako bi uspeli da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali na polju posla i karijere. Potrebno je da budete malo otvoreniji prema partneru ako želite da se odnos sa njim poboljša. Hronične tegobe.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2