Žena JARAC: Samostalna, duhovita, verna. Ima OGROMNO SRCE i VELIKI je ČOVEK MEĐU ŽENAMA!

Žena JARAC: Samostalna, duhovita, verna. Ima OGROMNO SRCE i VELIKI je ČOVEK MEĐU ŽENAMA!

5 марта, 2021 Off By coki

Žena Jarac je veoma emotivna osoba i u stanju je da pred svima zaplače, i od sreće i tuge.

 

 

Takođe je neko ko će pomoći svakome ukoliko je to u njenoj moći. Poznata je po tome da nije škrtica i dala bi zadnji dinar onome kome to više treba. Ona je samostalna, tvrdoglava, duhovita, snalažljiva, verna. Kada voli, voli bez granica i daje sve od sebe. Uvek je spremna da pokaže svoje emocije i nikada se ne stidi da pred ljudima zaplače ili se glasno nasmeje. To je upravo znak da ova dama ima ogromnu dušu i da je jedan veliki čovek među ženama. Malo je onih žena koje znaju šta žele od života i kako to da dobiju, ali žena Jarac je jedna od njih. Ona je veoma jaka i snažna i ume da se izbori za svoje ciljeve. Ova žena nema dlake na jeziku i uvek je spremna da vam sve saspe u lice.

Nikada ne zavisi od drugih, bilo da se radi o finansijama ili o nečemu drugome. A to je prosto zbog toga što je ona samostalna i nikada ne bi dozvolila nekome da joj određuje kako treba da živi.

 

 

 

Ona je neko ko ne mari šta drugi misle o njoj. U svom okruženju ima jako puno poznanika, ali jako mali broj ljudi smatra svojim prijateljima. Ova dama nije naivna i potrebno je puno da zadobijete njeno poverenje. Ona je neko ko u svakoj situaciji pazi kome odaje svoje tajne. Veoma je komunikativna i svojim osmehom privlači pažnju i zbog toga je neko kome je veoma lako prići, ali šanse da vas pusti u svoj svet ili u svoje srce veoma su male. Ona se pre svega mora uveriti da ste dobar čovek i da ste neko ko joj nikada neće zabiti nož u leđa. Njeno poverenje je najlakše dobiti ako ostanete uz nju onda kada joj je najteže. Svojom pozitivnom aurom veoma će vas lako privući, ali zaista morate puno učiniti da bi ste ostali u njenom svetu. Ona se razlikuje od drugih žena po tome što ne mari šta će ko reći i zaista ume da živi sama sa sobom.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2