HOROSKOP za UTORAK 02. mart 2021. godine: Bik danas UŽIVA, Blizanci se DOKAZUJU, Škorpija uzvraća LJUBAV!

HOROSKOP za UTORAK 02. mart 2021. godine: Bik danas UŽIVA, Blizanci se DOKAZUJU, Škorpija uzvraća LJUBAV!

28 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ćete danas imati potrebu da se oko posla angažujete manje nego inače jer vam je potreban odmor. Priželjkujete nova poznanstva, spremni ste da budete otvoreniji u komunikaciji. Moguć je manji pad energije.

 

 

 

BIK

 

Ne želite više da radite posao koji vam unosi nervozu i negativna osećanja. Pred vama je promena radnog mesta. Možete da se nadate lepom danu i nežnim trenucima koje ćete provesti sa partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

 

 

BLIZANCI

 

 

Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje i još jednom ćete dokazati svoje sposobnosti. Otvara vam se prilika da osvojite osobu sa kojom je moguća značajna veza na duže staze u budućnosti. Posetite lekara.

 

 

RAK

 

 

Očekuju vas pozitivne vesti kojima ste se nadali. Možete da očekujete da će vam se ovo polje konačno pozitivno pokrenuti. Pred vama je veoma romantičan dan. Ako imate partnera uživaćete sa njim. Menjajte loše navike.

 

 

LAV

 

 

Preopterećeni ste obavezama koje se samo gomilaju jedna na drugu. Vreme je da naučite da prepoznate kada vam treba pomoć. U odnosu između vas i voljene osobe veoma lako može da dođe do distance. Povećajte unos kalcijuma.

 

 

 

DEVICA

 

 

Poboljšanje poslovnih okolnosti vas raduje, a uskoro vam sledi i priliv novca koji će vam biti prilično značajan. Važno vam je da se potrudite oko bolje komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2