HOROSKOP za NEDELJU 07. mart 2021. godine: Devica ZALJUBLJENA, Lav uživa U SAMOĆI, Jarac želi VIŠE OD PARTNERA!

HOROSKOP za NEDELJU 07. mart 2021. godine: Devica ZALJUBLJENA, Lav uživa U SAMOĆI, Jarac želi VIŠE OD PARTNERA!

28 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ćete biti skloni brzopletim izjavama koje će vam se kasnije na neki način obiti o glavu. Rastrojeni ste i nije vam lako da se posvetite voljenoj osobi na onaj način na koji ona to od vas očekuje. Osetljive oči.

 

 

 

BIK

 

 

Moguće je da imate utisak da sa saradnicima ne možete da pronađete zajednički jezik i osećate kao da vas to koči na putu do napredovanja. Pred vama je prilika da osvojite novu osobu. Nesanica vas prati, a onda i umor.

 

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Pred vama je dan u kom ćete imati više vremena za odmor a manjak obaveza, pa iskoristite to. Ako već imate partnera moguće je da zajedno maštate o deci i budućnosti koja vas očekuje. Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RAK

 

 

Možete da se nadate sklapanju novog poslovnog poznanstva koje će vas odvesti do mogućnosti da napredujete. Voljena osoba će vam pokazati da želi sa vama da gradi zajedničku budućnost. Posetite stomatologa.

 

 

 

LAV

 

 

Sreća vas prati, sigurni ste u sebe i svoje planove i možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan. Uživate u osećaju slobode i lepo vam je kada ste sami. Niste spremni za početak veze. Odlično se osećate.

 

 

 

DEVICA

 

 

Očekuje vas prilika da se pokrenete kada je u pitanju posao i da promenite ono što vam ne odgovara. Moguće je da vam se dopada osoba koja je pokazala da ima interesovanje ka vama. Osećate se generalno dobro.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2