HOROSKOP za ČETVRTAK 04. mart 2021. godine: Lav ima LJUBAVNE PROBLEME, Jarca muči NESANICA, Ribe LJUBOMORNE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 04. mart 2021. godine: Lav ima LJUBAVNE PROBLEME, Jarca muči NESANICA, Ribe LJUBOMORNE!

28 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ćete napraviti neku grešku na ovom polju. Pazite da vas brzopletost ne košta preterano skupo. Nije vam lako da budete sasvim iskreni u komunikaciji sa partnerom. Problemi sa varenjem.

 

 

 

BIK

 

 

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili kada je u pitanju posao i smatrate da ste dogurali daleko obzirom na to odakle ste krenuli. Moguće je da ste nesigurni i da partner to primećuje. Nemate zdravstvenih problema.

 

 

BLIZANCI

 

 

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali kako biste uspeli da napredujete kasnije. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koju volite. Možete da se nadate novoj šansi. Posetite nutricionistu.

 

 

RAK

 

 

 

Moguće je da niste uspeli da se posvetite svom poslu onako kako je trebalo i da ćete zato imati neke probleme na polju finansija i posla. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju ljubavi. Prijala bi vam relaksacija.

 

 

LAV

 

 

Imate važne planove koje ćete u narednom periodu ipak uspeti da ostvarite. Iako postoje ljudi koji ne veruju u vas. Voljena osoba pokazuje veliki nivo ljubomore prema vama. Iz tog razloga se često svađate. Srčane smetnje.

 

 

 

DEVICA

 

 

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao koji može za vas da bude veoma dobar i koristan, isplativ. Ljubavno polje vam se pokreće u pozitivnom smislu i pojavljuje vam se osoba za vezu. Proverite krvnu sliku.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2