HOROSKOP za UTORAK 23. februar 2021. godine: Ribe će se ZALJUBITI, Vodolija UŽIVA, Jarac OBOŽAVA jednu osobu!

HOROSKOP za UTORAK 23. februar 2021. godine: Ribe će se ZALJUBITI, Vodolija UŽIVA, Jarac OBOŽAVA jednu osobu!

20 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Moguće je da vas nadređeni stavljaju pod malo veći pritisak na ovom polju. Za sada ste pasivni i niste zainteresovani za nova ljubavna dešavanja. Moguć je manji pad imuniteta.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Ukoliko ste imali neki sukob u poslovnom okruženju, sada je vreme da to izgladite na najbolji mogući način. Povoljan je period za ljubav, možete da očekujete da ćete se sresti sa osobom koja vam odgovara. Grudni koš vam je osetljiv.

 

 

STRELAC

 

 

Trenutno niste u najboljem periodu i dosta toga vas opterećuje. Imate utisak da ne možete sami da izađete na kraj sa svim problemima. Odnos sa voljenom osobom se promenio. Mogući problemi sa stomakom.

 

 

 

JARAC

 

 

Donećete novu odluku koja može da bude na neki način nepromišljena. Povedite računa da ne dođe do štete na poslu. Dopada vam se osoba koja ima neke tajne i trebaće vam duže vreme da je osvojite. Problemi sa grlom.

 

 

VODOLIJA

 

 

Očekuje vas stabilnost na ovom planu. Trebalo bi da sve bude u najboljem redu, pred vama je povoljan dan. Nemate razloga da brinete o odnosu sa voljenom osobom. Sve je uredu i iskreni ste. Posetite lekara radi redovne kontrole.

 

 

RIBEđ

 

 

Nije vam povoljan dan pa bi bilo dobro da se posvetite tome da se više skoncentrišete i da izbegavate greške na polju posla. Moguće je da ćete se zaljubiti iskreno i nevino u osobu koja se pojavila. Vrtoglavica bi mogla da vas prati.

Стране: 1 2