HOROSKOP za SUBOTU 27. februar 2021. godine: Rak ima priliku za NOVI POČETAK, Devica je ZALJUBLJENA, Jarac pravi manje GREŠKE!

HOROSKOP za SUBOTU 27. februar 2021. godine: Rak ima priliku za NOVI POČETAK, Devica je ZALJUBLJENA, Jarac pravi manje GREŠKE!

20 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

 

VAGA

 

 

Moguće je da se u nekim poslovima previše oslanjate na druge ljude a premalo na sebe i svoje instinkte. Pred vama je period promena na ovom polju. Moguće je da će doći do preokreta kakve ne očekujete. Problemi sa bešikom.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Izbegavajte rizike, nova ulaganja ili bilo kakve važne razgovore. Trebaće vam neko vreme da se sasvim stabilizujete sa voljenom osobom nakon svih problema. Povedite računa o sinusima.

 

 

 

STRELAC

 

 

Imaćete naporan dan i veliki broj obaveza sa kojima nećete baš sasvim lako uspeti da izađete na kraj Stabilna situacija sa na ovom polju vas raduje. Uživate kada ste pored voljene osobe i lepo vam je. Odlično se osećate!

 

 

JARAC

 

 

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana praviti neke manje greške na ovom polju i da će vam drugi to zamerati. Od načina na koji se budete postavili će zavisiti razvoj odnosa sa tom osobom. Mogući su problemi sa srcem.

 

 

VODOLIJA

 

 

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati preokrete koji će vas iznenaditi i doneti vam određeni gubitak. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se menjate i prilagođavate. Probava vam je osetljiva.

 

 

RIBE

 

 

Lako možete da ostvarite nesporazum sa poslovnim partnerom. Nemojte danas da potpisujete važna dokumenta. Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja će vam dugo nakon toga ostati u mislima. Problemi sa kašljem.

Стране: 1 2