HOROSKOP za SUBOTU 27. februar 2021. godine: Rak ima priliku za NOVI POČETAK, Devica je ZALJUBLJENA, Jarac pravi manje GREŠKE!

HOROSKOP za SUBOTU 27. februar 2021. godine: Rak ima priliku za NOVI POČETAK, Devica je ZALJUBLJENA, Jarac pravi manje GREŠKE!

20 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite situaciju koja vam je u određenom smislu predstavljala problem na ovom polju. Komunikacija sa voljenom osobom nije onakva kakvu ste želeli. Moguć je prolazan kašalj.

 

BIK

 

 

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doživeti razočarenje na polju posla ali i da će se kasnije stanje popraviti. Moguće je da nemate priliku da voljenoj osobi pokažete svoje iskreno mišljenje. Povoljan je dan za početak dijete.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Nije povoljan dan za promene posla. Za sada se uzdržite od nekih većih planova na ovom polju. Moguće je da sa partnerom nemate dobru komunikaciju i da ćete danas veoma lako doći do novih konflikata. Problemi sa reumom.

 

 

 

RAK

 

 

Moguće je da pokušavate da ostvarite neki napredak na polju posla ali je danas mnogo toga protiv vas. Možete da očekujete susret sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite jaka osećanja. Izbegavajte cigarete.

 

 

LAV

 

 

Očekuju vas neke manje nesuglasice u poslovnom okruženju ali ako pokažete dovoljno diplomatije sve ćete uspeti da rešite. Delujete prilično hladno u komunikaciji sa partnerom. Zdravlje vam je dobro sasvim.

 

 

DEVICA

 

Nije povoljan dan za sud ili za rešavanje formalnih i papiroloških pitanja. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Veoma ste zaljubljeni i prema voljenoj osobi se lepo ponašate, želite da joj ugodite. Osećate se odlično.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2