HOROSKOP za SREDU 24. februar 2021. godine: Raka čekaju PROBLEMI, Lav SREĆU nalazi U LJUBAVI, Devica danas USPEŠNA!

HOROSKOP za SREDU 24. februar 2021. godine: Raka čekaju PROBLEMI, Lav SREĆU nalazi U LJUBAVI, Devica danas USPEŠNA!

20 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Možete da očekujete period u kojem ćete uspeti da dođete do važnih razrešenja na polju posla. Vreme je da se suočite sa okolnostima koje vas na neki način opterećuju. Sve ukazuje na prekid veze. Psihički ste napeti.

 

 

BIK

 

 

Imate dobre ideje koje možete uskoro da sprovedete u delo a samim tim i da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Veoma ste harizmatični i lako ulazite u flert sa osobom koja vam se dopada. Puni ste pozitivne energije!

 

 

BLIZANCI

 

 

Težite tome da napredujete u poslu kojim se bavite i potrebno vam je još jako malo kako biste u tome uspeli. Voljena osoba vam pokazuje da želi da napravite korak dalje u vašoj vezi. Ne osećate se dobro.

 

 

RAK

 

 

Na površinu izlaze problemi koje ste u prošlosti pokušali nekako da zanemarite ili da gurnete pod tepih. Voljena osoba vam je posvećena i lepo vam je kada ste zajedno. Pred vama je povoljan dan. Povedite računa o hormonima.

 

 

 

LAV

 

 

Očekuje vas veoma dobar dan za poslovno polje. Pred vama je prilika da nađete posao koji vam više odgovara od prethodnog. Sve ono što vam je potrebno ćete uspeti da nađete na ljubavnom polju. Povedite računa o ishrani.

 

 

DEVICA

 

 

Ostavljate dobar utisak na razgovoru za posao. Možete da očekujete da će vam se polje karijere pokrenuti. Maksimalno ste opušteni i lepo se osećate kada ste pored osobe koju volite. Uživate kada ste zajedno. Alergije vas prate.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2