HOROSKOP za PETAK 26. februar 2021. godine: Blizanci uspešni u ZAVOĐENJU, Jarac ulazi u NOVU VEZU, Ribe rešavaju PROBLEME!

HOROSKOP za PETAK 26. februar 2021. godine: Blizanci uspešni u ZAVOĐENJU, Jarac ulazi u NOVU VEZU, Ribe rešavaju PROBLEME!

20 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Moguće je da imate dosta problema na poslovnom polju i da vam nije lako da sami izađete na kraj sa svim što vas opterećuje. Možete da očekujete jedan jako povoljan period za ovo polje. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Moguće je da vam dolazi vreme promena. Nećete još dugo ostati na istom radnom mestu iako tako nešto ne očekujete. Nije vam preterano povoljan dan kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas razočarenje. Pazite na zdravlje.

 

 

 

STRELAC

 

 

Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Moguće je da će atmosfera u poslovnom okruženju biti monotona. Želite da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo, ali ona vas odbija. Mogući su problemi sa vidom.

 

 

JARAC

 

Maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da ciljeve koje ste sebi zacrtali obavite u zadatom roku. Lako se upuštate u novu vezu i srećni ste jer se promena desila. Bili ste dugo sami i to vam nije prijalo. Nesanica.

 

 

VODOLIJA

 

 

Potrebno je da pokažete inicijativu ka poslovnim promenama da biste mogli zaista i da realizujete nešto od toga što želite. Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je stalo do vas. Povedite računa o krvnom pritisku.

 

RIBE

 

 

Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe možete da očekujete da ćete rešiti poslovne dileme koje imate. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu. Muče vas problemi sa kičmom.

Стране: 1 2