HOROSKOP za PETAK 26. februar 2021. godine: Blizanci uspešni u ZAVOĐENJU, Jarac ulazi u NOVU VEZU, Ribe rešavaju PROBLEME!

HOROSKOP za PETAK 26. februar 2021. godine: Blizanci uspešni u ZAVOĐENJU, Jarac ulazi u NOVU VEZU, Ribe rešavaju PROBLEME!

20 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Imate utisak da postoji neka viša sila koja vam ne da da napredujete na onaj način na koji ste to želeli. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

BIK

 

 

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke važne poslovne probleme. Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Dobro stanje.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Očekuje vas nova prilika za posao koji bi mogao da vam donese veću zaradu od trenutnog posla. Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema osobi koja vam se dopada, a ona će vaš korak prihvatiti lepo. Prijala bi vam masaža.

 

 

RAK

 

Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslovnom polju danas, trebalo bi da sve krene u jednom pozitivnom pravcu. Uživate u neobaveznom flertu sa osobom koja vas privlači. Izbegavajte masnu hranu.

 

 

 

LAV

 

Preporuka je da ne žurite kada su u pitanju nove poslovne odluke i da danas ne ulazite u nove poslove. Razmišljate o prekidu veze sa partnerom jer je on pokazao dosta osobina koje vama ne odgovaraju. Bolovi u nogama vas muče.

 

 

DEVICA

 

Pred vama su novi izazovi koje ćete kao i svaki put do sada uspeti da prebaziđete. Veoma ste pronicljivi i snalažljivi. Neka osoba iz prošlosti bi mogla da pokuša da obnovi komunikaciju sa vama danas. Problemi sa prehladom.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2