HOROSKOP za NEDELJU 28. februar 2021. godine: Bik se LEPO OSEĆA, Škorpija ima POVOLJAN DAN, Ribama se vraća STARA LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 28. februar 2021. godine: Bik se LEPO OSEĆA, Škorpija ima POVOLJAN DAN, Ribama se vraća STARA LJUBAV!

20 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Možete da očekujete da ćete danas čuti neke informacije koje će vam biti od velikog značaja za poslovne odluke u budućnosti. Spremni ste da partneru iskreno pokažete sve što mislite o njemu. Mogući problemi sa želucem.

 

 

BIK

 

 

Uspeli ste da prevaziđete poslovne probleme iz prošlosti i osećate se dobro jer ponovo verujete u sebe. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Lepo se osećate s njom. Smanjite unos masne hrane.

 

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Pred vama je generalno povoljan dan, u kojem biste trebali da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Veoma je važno da voljenoj osobi stavite do znanja kakva su vaša očekivanja od veze u kojoj ste. Bolovi u leđima su mogući.

 

 

RAK

 

 

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika na poslovnom polju, a nemojte sada ni da pozajmljujete novac jer vam je loš period. Moguće je da postoje stvari koje partneru ne možete da oprostite ma koliko se trudili. Problemi sa jetrom.

 

 

 

LAV

 

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je povoljan dan. Moguće je da ćete imati sreće sa finansijama. Može se reći da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav ste se nadali da će biti. Mogući problemi sa varenjem.

 

 

DEVICA

 

 

Nije vam lako da pokažete sve svoje talente jer imate nedostatak samopouzdanja. Vredite više nego što mislite. Mogući su manji nesporazumi sa partnerom. Možete da očekujete prilično napet dan. Povedite računa o zglobovima.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2