HOROSKOP za ČETVRTAK 25. februar 2021. godine: Vaga OPUŠTENA, Škorpija NESIGURNA ali UPORNA, Strelac ima FLERT na poslu!

HOROSKOP za ČETVRTAK 25. februar 2021. godine: Vaga OPUŠTENA, Škorpija NESIGURNA ali UPORNA, Strelac ima FLERT na poslu!

20 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Neodlučni ste i to smatrate svojom najvećom manom. Ponekad, u poslovnim okolnostima treba brzo da reagujete. Iako smatrate da ste osobu iz prošlosti preboleli, nije vam baš lako da u svojoj glavi stavite tačku. Moguća je ukočenost.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Postepeno ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi na neki način postavili. Važno je da budete uporni i istrajni u svojim namerama. Moguće je da niste sigurni na koji način da se postavite prema simpatiji. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

STRELAC

 

 

Nema potrebe da budete zabrinuti za vaše polje finansija. Potrebno je malo vremena da se nađe rešenje ali- naćiće se. Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate poslovni ili na neki način formalni odnos. Potreban vam je odmor.

 

 

 

JARAC

 

 

Niste zadovoljni uslovima koje imate na poslovnom planu i želite da menjate radno mesto. Ukoliko ste u braku sa voljenom osobom vas očekuje udaljavanje, moguće je i da razmišljate o razvodu. Koža vam je osetljiva.

 

 

VODOLIJA

 

 

Nije vam lako da se sasvim koncentrišete na poslovno okruženje kada imate previše nekih privatnih problema. Postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da ne umete otvoreno da pokažete pred njom. Želudac vam je osetljiv.

 

 

RIBE

 

 

Nije preporučljivo da rizikujete na ovom polju. Današnji dan može da vam donese neki gubitak i razočarenje. Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg možete da ostvarite novo poznanstvo i flert. Preporučuje vam se bavljenje sportom.

 

Стране: 1 2