HOROSKOP za ČETVRTAK 25. februar 2021. godine: Vaga OPUŠTENA, Škorpija NESIGURNA ali UPORNA, Strelac ima FLERT na poslu!

HOROSKOP za ČETVRTAK 25. februar 2021. godine: Vaga OPUŠTENA, Škorpija NESIGURNA ali UPORNA, Strelac ima FLERT na poslu!

20 фебруара, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Niste skloni donošenju racionalnih odluka, danas kao da vama više vladaju emocije i neki impulsi. Povoljan je dan da sa voljenom osobom definišete kuda želite da idete kao par. Povedite računa o usporenoj probavi.

 

 

BIK

 

 

Nije preterano povoljan dan za pokretanje novog posla ili za bilo kakvu inicijativu na ovom polju. Komunikacija sa voljenom osobom bi mogla postepeno da se popravi ako budete uložili dovoljno vremena. Prolazan kašalj.

 

 

 

BLIZANAC

 

Vaša nervoza utiče negativno na poslovno okruženje u kojem se nalazite. Verujete vašem partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Planirate više od veze u budućnosti. Moguće je da imate povećan apetit.

 

 

RAK

 

 

Nije vam preterano povoljan dan i možete da očekujete neke probleme i komplikacije na ovom polju. Budite otvoreni prema voljenoj osobi. Pokažite joj da želite da imate više od ovoga na čemu ste. Moguća je nesvestica.

 

 

 

LAV

 

 

Vaša zabrinutost zbog poslovne situacije ne doprinosi tome da se nađe rešenje. Susret sa voljenom osobom je pred vama i konačno ćete imati priliku da neke stvari razjasnite. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

DEVICA

 

 

Ukoliko imate probleme sa nekim od saradnika, današnji dan bi mogao da dovede do kulminacije konflikta među vama. Vremenom ćete rešiti nedoumice koje imate u vezi voljene osobe. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2