HOROSKOP za SUBOTU 20. februar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Jarac FLERTUJE, Ribe očekuje NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SUBOTU 20. februar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Jarac FLERTUJE, Ribe očekuje NOVO POZNANSTVO!

15 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, vreme je da sa njim jasnije definišete u kom pravcu ide vaš odnos. Mogući su problemi sa želucem.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Budite spremni da se posvetite poslu i da ozbiljnije shvatite neka zaduženja koja imate pred sobom. Zaljubljeni ste i stalo vam je do nove osobe sa kojom planirate veoma važne životne poteze. Srčani problemi su mogući.

 

 

 

STRELAC

 

 

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolje stanje na ovom polju zahvaljujući dobrim idejama koje sprovodite u delo. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa stomakom.

 

 

JARAC

 

 

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja na ovom polju i da je pred vama prilično težak period. Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koju poznajete već neko vreme. Manji problemi sa zglobovima su naglašeni.

 

 

VODOLIJA

 

 

Imate mnogo novih ideja koje su vam jako važne. Potrudićete se da sve po pitanju posla ostvarite na dobar način. Vaš društveni život i izlasci su put koji će vas dovesti do novog značajnijeg poznanstva. Dobro se osećate.

 

RIBE

 

 

Možete da se nadate unapređenju u narednim danima. Sreća ja na vašoj strani i možete da očekujete dobar dan. Očekuje vas poznanstvo koje bi moglo da vodi do nove veze u narednim danima. Puni ste energije!

Стране: 1 2