HOROSKOP za UTORAK 09. februar 2021. godine: Rak ima POVOLJAN DAN, Lavove prati SREĆA, Devica se oseća ODLIČNO!

HOROSKOP za UTORAK 09. februar 2021. godine: Rak ima POVOLJAN DAN, Lavove prati SREĆA, Devica se oseća ODLIČNO!

6 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Niste zadovoljni trenutnim poslom, ali ste se uljuljali u sigurnost koju vam pruža. Ipak bi za vas najbolje bilo da inicirate neku promenu. Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom nisu najidealnije. Sklonost depresiji je naglašena.

 

 

BIK

 

 

Doveli ste sebe u situaciju na koju niste baš ponosni, ali ako sada zauzmete zreo i odgovoran stav, posledice neće biti tako teške. Na polju ljubavi vas danas očekuje dobra prilika za flert i poznanstvo. Pazite na srce.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Moguće su nepredviđene okolnosti koje će poremetiti vaš svakodnevni tok. Sa njima ćete se duže vreme boriti. Ako ste u vezi, predstoji vam period zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Problemi sa plućima.

 

RAK

 

 

Nenamerno ćete doći do nekih važnih informacija koje vam mogu poslužiti da rešite dileme koje ste do sada imali. Današnji dan će biti dosta povoljan na ljubavnom polju. Povedite računa o bubrezima i bešici.

 

 

 

LAV

 

 

Imaćete dovoljno sreće da vam se neki problemi reše uz minimalan trud. Imajte to na umu i maksimalno ga iskoristite. Moguće je da će vam se dopasti jedna starija osoba koja ne pokazuje mnogo interesovanja. Moguća je glavobolja.

 

 

DEVICA

 

 

Osećate da imate dovoljno energije za rešenje svojih problema, i zaista ćete to ostvariti ako istrajete u svom trudu. Iznenadiće vas interesovanje koje će jedna osoba danas pokazati prema vama. Odlično se osećate!

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2