HOROSKOP za UTORAK 02. februar 2021. godine: Bik NIJE ZADOVOLJAN poslom, Lav UŽIVA U LJUBAVI, Škorpiji smeta NEKO TREĆI!

HOROSKOP za UTORAK 02. februar 2021. godine: Bik NIJE ZADOVOLJAN poslom, Lav UŽIVA U LJUBAVI, Škorpiji smeta NEKO TREĆI!

30 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Zabrinuti ste za svoju zaradu i često vam se čini da neke stvari po tom pitanju idu u pogrešnom smeru. Dopada vam se jedna osoba za koju niste sigurni da li takođe gaji interesovanje prema vama. Potreban vam je odmor.

 

 

BIK

 

 

Niste zadovoljni svojim poslom i polako se pripremate da tražite neku novu priliku za sebe na ovom polju. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom uspeti da izgladite nesporazume. Koža vam je osetljiva.

 

 

BLIZANCI

 

Nije vam lako da završite sve obaveze koje su vam nametnute. Pred vama je prilično naporan tempo na ovom polju. Moguće je da vam se dopada jedna osoba koja vam se na početku činila antipatična. Želudac vam je osetljiv.

 

 

RAK

 

Budite oprezni pri tome kome ukazujete svoje poverenje. Moglo bi da se desi da se okružite pogrešnim ljudima. Očekuje vas zanimljiva situacija na polju flerta. Možete da se nadate lepom poznanstvu. Bavite se sportom.

 

 

 

LAV

 

Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu mogli biste da očekujete probleme na ovom polju. Postoje ljudi koji zavise od vas, Partner vam je veran i posvećen, a zauzvrat ne traži ništa manje od toga. Prolazna prehlada je moguća.

 

DEVICA

 

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem da biste uspeli da zadržite stabilnu atmosferu. Moguće je da vam smeta to što voljena osoba više vremena posvećuje poslu nego vama. Prijala bi vam masaža.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2