HOROSKOP za UTORAK 26. januar 2021. godine: Bik USPEŠAN, Rak ima KOMPLIKACIJE, Vaga pred RASKIDOM!

HOROSKOP za UTORAK 26. januar 2021. godine: Bik USPEŠAN, Rak ima KOMPLIKACIJE, Vaga pred RASKIDOM!

21 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Možete da očekujete novu ponudu koja će biti veoma pozitivna za vaše polje posla. Dolaze vam neke olakšavajuće okolnosti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati svađu danas. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

 

BIK

 

 

Moguć je uspeh kada je u pitanju polje posla, danas ćete ostvariti neko postignuće. Možete da očekujete novo poznanstvo. Na ljubavnom planu vam se polako dešavaju promene. Problemi sa srcem, posetite kardiologa.

 

 

BLIZANCI

 

Nepovoljan je dan za nov posao. Možete da očekujete da ćete imati kočnice i ograničenja na svakom koraku. Ukoliko ste u braku pred vama je dan u kojem ćete imati brojne trzavice sa partnerom. Probava vam je osetljiva.

 

RAK

 

Moguće je da ćete na poslu imati komplikacije koje na neki način dovode do toga da se zapitate da li je vreme da neke stvari ozbiljnije menjate. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Problemi sa grlom.

 

 

LAV

 

 

Pred vama su neki manji problemi koji bi mogli da vam donesu otežanja na ovom polju. Moguće je da imate utisak da se neke stvari menjaju i da odnos sa voljenom osobom više ne ide u dobrom pravcu. Povedite računa o ishrani.

 

 

DEVICA

 

 

Moguće je da ćete biti razočarani situacijom koju imate na ovom polju. Okolnosti nisu onakve kakvim ste se nadali. Skloni ste razdražljivom ponašanju i često se svađate. Problemi sa glavoboljom vas prate.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2