HOROSKOP za PONEDELJAK 25. januar 2021. godine: Blizanci RIZIKUJU, Lav vrlo USPEŠAN, Vodolija POSVEĆENA partneru!

HOROSKOP za PONEDELJAK 25. januar 2021. godine: Blizanci RIZIKUJU, Lav vrlo USPEŠAN, Vodolija POSVEĆENA partneru!

21 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Moguće je da ćete na poslovnom planu imati promene koje nisu očekivane, ali uspećete da se snađete u svemu tome. Voljena osoba unosi tenziju u vaš odnos, svađe postaju svakodnevne. Bubrezi su vam osetljivi.

 

 

BIK

 

 

Moguće je da ćete imati probleme da jasno rastumačite neka naređenja koja ste dobili od nadređenih, plašite se da ne pogrešite. Na ovom polju vas očekuje dobar odnos sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Volite da rizikujete a današnji dan bi po tom pitanju mogao da vam problematičan. Pazite se mogućih gubitaka. Pred vama je nova prilika za poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Povedite računa o leđima.

 

 

RAK

 

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da će vam zarada polako krenuti na bolje od danas. U odnosu sa bračnim partnerom nije sve onako kako biste želeli da bude. Dobro se osećate.

 

 

LAV

 

 

Srećni ste jer ste za sada postigli sve ono što ste želeli. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da uživate u blagostanju. Dopada vam se osoba koja vam deluje kao neko ko vam je sličan po mnogim stvarima. Stomak vam je osetljiv.

 

 

DEVICA

 

 

Povoljan je period za poslovne pregovore kao i za sklapanje novih poslova, potpisivanje ugovora i tome sl. Moguće je da je vaš partner pokazao osećanja koja je dugo krio u sebi. Mogući su problemi zbog nervoze.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2