HOROSKOP za ČETVRTAK 28. januar 2021. godine: Vaga FLERTUJE, Strelac NEODLUČAN, Ribe GREŠE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 28. januar 2021. godine: Vaga FLERTUJE, Strelac NEODLUČAN, Ribe GREŠE!

21 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da vam nije lako da sve poslove obavite onako kako bi trebalo. Očekuju vas nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljniji je dan i manje tenzije ako ste sami. Moguća je glavobolja.

 

 

 

BIK

 

 

Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost i da vam nije lako da donesete neke važne poslovne odluke koje vas čekaju. Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da budete više sa partnerom. Moguće je da vas muči nesanica.

 

 

BLIZANCI

 

Moguće je da će doći do odlaganja planova koje ste imali na ovom polju, sve ide usporeno i to vas čini nezadovoljnim. Na neki način ste se zatvorili u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Bez problema sa zdravljem.

 

 

RAK

 

 

Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da ćete danas imati neko manje razočarenje na polju posla. Sa partnerom ste došli do trenutka bitnih odluka. Kičma vam je osetljiva. Dolazi vreme da se više posvetite zdravlju.

 

 

 

LAV

 

 

Prilično ste zabrinuti za svoje poslovno polje pa je važno i da na vreme predupredite probleme. Pred vama je zanimljiv dan za flert i nova poznanstva, sudbina vam je naklonjena i neko nov se pojavljuje. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

DEVICA

 

 

Nije povoljan dan za pokretanje novog posla i generalno se potrudite da sada izbegavate bilo kakve važne odluke. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti i vi se polako udaljavate od nje. Mogući problemi sa bubrezima.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2