LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV!

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV!

10 јануара, 2021 Off By coki

 

Vaga

 

 

Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje. Videćete pozitivne promene!

 

 

Škorpija

 

 

Zanimljiva dešavanja na polju emocija. Bivša ljubav koju već dugo nemate kraj sebe vam daje određene znake da bi možda nekada mogla ponovo da vam da šansu. I sami ste svesni da ste prosto ludi od ljubavi prema njoj. Ne možete da se kontrolišete.

 

 

 

Strelac

 

Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme. Za vas je ovo vikend ljubavi i neverovatne sreće.

 

 

Jarac

 

 

Voljena osoba bi mogla da se ovog vikenda naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.

 

Vodolija

 

Ovo će biti miran vikend kada ste vi u pitanju.
Proteći će bez većih promena bilo da je reč o poslu ili o emocijama. Može se reći da ćete imati više nego dovoljno vremena za sebe i za svoje želje i potrebe. Učinite sebi, nađite načina da udovoljite sebi i prosto sebe stavite na prvo mesto.

 

 

 

Ribe

 

 

Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.

Стране: 1 2