LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV!

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP: Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV!

10 јануара, 2021 0 By coki

U našem ljubavnom vikend horoskopu pogledajte šta kažu zvezde, šta vam je ljubav lepo pripremila i kako ćete vi i vaš partner provesti ovaj vikend.

 

 

Ovan

 

Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete iz veze. Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.

 

Bik

 

 

Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Ipak, ne dozvolite da vam bilo šta pokvari lepo raspoloženje.

 

Blizanci

 

Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada, ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte sa najjednostavnijim iskrenim razgovorom, a slobodni dani, kada ste oboje kod kuće su pravo vreme za to.

 

 

Rak

 

 

Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet. Ako ste slobodni, ovaj vikend će proći bez većih promena kada ste vi u pitanju.

 

 

Lav

 

 

Ako ste singl, ovog vikenda se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo i to na nekom mestu gde će biti velika gužva, znači definitivno neko javno mesto. Dajte sebi šansu, izađite!

 

 

Devica

 

Imate osećaj da se partner polako “hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2