HOROSKOP za SUBOTU 16. januar 2021. godine: Škorpija LJUBOMORNA, Jarac okrenut OBAVEZAMA, Ribe VERUJU U LJUBAV!

HOROSKOP za SUBOTU 16. januar 2021. godine: Škorpija LJUBOMORNA, Jarac okrenut OBAVEZAMA, Ribe VERUJU U LJUBAV!

10 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu na poslovnom planu. Potrudite se da ne rizikujete. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da ste spremni za početak nove, stabilne veze. Izbegavajte alkohol.

 

ŠKORPIJA

 

 

Najbolje je da uzmete slobodan dan i da se generalno danas ne opterećujete poslom jer nemate povoljne aspekte. Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima. Partner bi mogao da se udalji od vas. Posetite lekara radi kontrole.

 

 

 

STRELAC

 

 

Bićete generalno opušteni i spremni da rešite poslovne dileme sa određenom lakoćom kojoj drugi mogu samo da se dive. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Osećate se jako dobro.

 

JARAC

 

 

Maksimalno ste angažovani i okrenuti svojim obavezama. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Nemate više nikakve nedoumice i pouzdano znate da je osoba sa kojom ste neko od poverenja. Bavite se sportom.

 

 

VODOLIJA

 

 

Mogući su značajni finansijski preokreti koji će vam omogućiti da rešite probleme iz prošlosti. Očekuje vas dan koji nije ni malo jednostavan za vaš odnos sa voljenom osobom, biće nekih nesuglasica. Moguć je povećan apetit.

 

RIBE

 

Na neki način ste opterećeni i problemi vam dolaze sa svih strana. Nije vam lako da sve sami rešite potrebna vam je nečija podrška. Novo poznanstvo koje se desilo vam je pokazalo da postoji nada za ljubav. Dobro zdravlje.

Стране: 1 2