HOROSKOP za PONEDELJAK 11. januar 2021. godine: Bik je danas OSETLJIV, Strelac ima ROMANSU, Ribe uživaju u LJUBAVI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 11. januar 2021. godine: Bik je danas OSETLJIV, Strelac ima ROMANSU, Ribe uživaju u LJUBAVI!

10 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Pred vama je prilika da pomognete saradnicima da nađu rešenje za neki poslovni problem u kojem su se našli. Odnos sa voljenom osobom je vrlo promenljiv i niste zadovoljni. Problemi vezani za krvotok.

 

 

 

BIK

 

 

 

Rešili ste većinu problema vezanih za vaš posao i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete povoljan dan. Pred vama je povoljan dan za neke promene na ovom polju. Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Moguće je da ozbiljno razmišljate o tome da menjate posao jer trenutno niste zadovoljni uslovima koje imate. Ako ste slobodni, možete da se nadate da ćete upoznati osobu za vezu. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

RAK

 

 

Došao je trenutak u kom biste mogli da budete opterećeni poslovnim obavezama više nego što želite. Dobar vam je dan za ljubav. Lepo se osećate jer vam voljena osoba pruža dovoljno podrške. Osetljiv grudni koš.

 

 

LAV

 

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana doći do poboljšanja zarade. Bračni partner pokazuje da postoji dosta toga što vam zamera. Očekuje vas teži period. Odlično i bez problema!

 

 

DEVICA

 

 

Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme na poslovnom planu a i koncentracija vam nije sjajna. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju već poznajete neko vreme. Mogući su problemi sa plućima.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2