HOROSKOP za PETAK 15. januar 2021. godine: Ovan oseća MALAKSALOST, Lav NEZADOVOLJAN, Vaga uživa u FLERTU!

HOROSKOP za PETAK 15. januar 2021. godine: Ovan oseća MALAKSALOST, Lav NEZADOVOLJAN, Vaga uživa u FLERTU!

10 јануара, 2021 Off By coki

 

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu na prethodni dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom sada je vreme da sve rešite. Moguća je malaksalost.

 

 

BIK

 

 

Nemate dovoljno poverenja u saradnike ali ni u nadređene i čini vam se da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Posvećeni ste svom partneru i želite da u budućnosti pokrenete pitanje braka i zajednice. Slabija cirkulacija.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Možete dobiti pomoć od strane osobe za koju ste smatrali da nije dobra po vas. Očekuju vas iznenađenja. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali, ne možete da prestanete da mislite na nju. Nemate probleme na polju zdravlja.

 

RAK

 

 

Ostvarili ste sasvim stabilnu situaciju na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Novo poznanstvo vas očekuje. Vi ćete biti spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja. Povedite računa o srcu.

 

 

LAV

 

 

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da imate utisak da vas neki ljudi ne cene dovoljno. Nova osoba koja je ušla u vaš život će uraditi sve kako bi pridobila vašu pažnju. Povedite računa o očima.

 

 

DEVICA

 

Sve ide u dobrom smeru i prilično ste zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za posao. Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili. Ni vi niste savršeni i sada je vreme da se izvinite partneru. Problemi sa stomakom.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2