HOROSKOP za ČETVRTAK 14. januar 2021. godine: Bik je RAZOČARAN, Rak NIJE SPREMAN za vezu, Strelac ima ZANIMLJIV SUSRET!

HOROSKOP za ČETVRTAK 14. januar 2021. godine: Bik je RAZOČARAN, Rak NIJE SPREMAN za vezu, Strelac ima ZANIMLJIV SUSRET!

10 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Veoma težak dan je pred vama i dosta toga neće ići onako kako želite. Nemojte da ulazite u nove poslove danas. Izuzetno ste zabrinuti za posao i to vas koči u ljubavnom smislu. Nije vam povoljan period, posetite lekara.

 

 

BIK

 

 

Komplikacije vas na poslu očekuju i trebaće vam dosta strpljenja kako biste uspeli sve to da rešite. Razočarani ste u voljenu osobu i smatrate da su stvari između vas dvoje krenule pogrešnim putem. Problemi zbog umora.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Nemojte da žurite i potrudite se da budete dovoljno skoncentrisani kada obavljate svoj posao da ne biste napravili neku grešku. Iako ste mislili da želite prekid veze partner je uradio nešto što vas smekšalo. Psihički ste veoma napeti.

 

 

RAK

 

 

Izgubili ste nadu da će da se pojavi osoba sa kojom ćete moći da ostvarite dobru i stabilnu poslovnu saradnju. Iako umete da budete skloni traženju ljubavne stabilnosti, danas niste raspoloženi za vezu. Problemi sa nervima.

 

 

LAV

 

 

Moguće je da ćete imati važna poslovna dešavanja koja će vas dovesti do dobrih promena. Distanca između vas i voljene osobe uzima maha. Moguće je da ćete uskoro doći i do prekida veze. Povedite računa o leđima.

 

 

 

DEVICA

 

 

Ukoliko planirate putovanje pred vama je jako dobar dan tokom kojeg možete da očekujete pozitivna dešavanja. Dopada vam se osoba koja se pokazala kao originalna, svoja i drugačija od drugih. Povedite računa o cirkulaciji.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2