HOROSKOP za SREDU 06. januar 2021. godine: Blizanci imaju POVOLJAN DAN za posao, Vage muči NESANICA, Strelac ulazi u NOVU VEZU!

HOROSKOP za SREDU 06. januar 2021. godine: Blizanci imaju POVOLJAN DAN za posao, Vage muči NESANICA, Strelac ulazi u NOVU VEZU!

2 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao pa nemojte da očekujete previše. Držite se osnovnih obaveza. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno vreme za to. Nesanica je naglašena.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Potrudite se da pokažete posvećenost poslu ako želite da dođete do napredovanja. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Poznanstvo koje vam se desilo budi jaka osećanja u vama. Moguća je upala mišića.

 

 

STRELAC

 

 

Ukoliko ste u bilo kakvom sudskom procesu ili rešavate neke formalnosti, očekuje vas povoljan period. Emotivno ste stabilni i lepo se osećate pored partnera. Ako ste slobodni povoljan je dan za početak veze. Nema problema sa zdravljem.

 

 

JARAC

 

 

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju posla i finansija. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Burne ljubavne promene bi mogle da vas zadese. Pred vama su dešavanja kakva niste očekivali. Povedite računa o apetitu.

 

 

VODOLIJA

 

 

Dolazi vam podrška od saradnika koji vas ceni i poštuje. Možete da očekujete povoljan period za nov posao. Zaljubljeni ste i potpuno ste predani pozitivnim emocijama koje vas prate sa voljenom osobom. Problemi sa glavoboljom.

 

 

RIBE

 

 

Pred vama je odličan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Osećate se jako dobro pored partnera. Možete da očekujete da ćete uživati. Prija vam više sna, potreban vam je odmor.

Стране: 1 2