HOROSKOP za PONEDELJAK 04. januar 2021. godine: Bik nije spreman na KOMPROMISE, Rak se oseća DOBRO, Škorpiju čeka NOVA LJUBAV!

HOROSKOP za PONEDELJAK 04. januar 2021. godine: Bik nije spreman na KOMPROMISE, Rak se oseća DOBRO, Škorpiju čeka NOVA LJUBAV!

2 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Napetost koju osećate može da utiče negativno na dešavanja u vašem poslovnom okruženju. Dosta toga neće ići onako kako planirate. Možete da se nadate novom sastanku sa osobom koja vam se dopada. Nervoza vas prati.

 

 

BIK

 

 

Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i veoma često razmišljate o promeni radnog mesta. Niste spremni na kompromise i kada je u pitanju ljubav idete na sve ili ništa. Mogući su problemi sa tahikardijom.

 

BLIZANAC

 

 

Preporuka je da se ne upuštate u svađe na poslu jer biste vi mogli da izvučete deblji kraj. Potrebne su vam promene na polju ljubavi. Usamljenost vam ne prija i čeznete za romantikom i pažnjom. Povedite račina o krvotoku.

 

 

RAK

 

Nije povoljan dan za odluke na poslovnom polju. Potrudite se da uradite samo osnovne poslove. Trenutno ne želite nove obaveze. Osećate se dobro jer ste slobodni, lepo vam je i prijaju vam avanture. Smanjite unos masne hrane.

 

 

 

LAV

 

Zabrinuti ste za svoje finansije i čini vam se da nećete baš lako naći rešenje za probleme koji vas muče. Vreme je da donesete novu odluku vezanu za odnos koji imate sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.

 

 

DEVICA

 

Preporuka je da date svoj maksimum na poslovnom planu danas jer će mnogi pratiti vaše rezultate. Ukoliko ste želeli prekid veze sada je pravi trenutak za to. Bićete odlučni hladni i lako ćete preseći. Pazite na urinarni trakt.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2