HOROSKOP za NEDELJU 10. januar 2021. godine: Bik ostvaruje CILJEVE, Škorpija ima LJUBAVNE PROBLEME, Jarac NEMA SREĆE!

HOROSKOP za NEDELJU 10. januar 2021. godine: Bik ostvaruje CILJEVE, Škorpija ima LJUBAVNE PROBLEME, Jarac NEMA SREĆE!

2 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

Poslovni problemi se gomilaju i realno je da ne možete sve sami da rešite. Potražite pomoć od saradnika. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u zemljanom znaku, očekuje vas lep dan u njenom društvu. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

ŠKORPIJA

 

Pred vama je dan koji može da bude veoma opušten. Neće vas opterećivati veće obaveze sada. Nakon velikih promena na ljubavnom polju, prija vam period mirovanja u kojem se ne dešava mnogo toga. Mogući su problemi sa aritmijom.

 

 

STRELAC

 

 

Nije preterano povoljan dan za poslovno polje, imaćete neke iznenadne poteškoće. Ukoliko ste u braku, pred vama je period koji može da donese svađe i trzavice sa voljenom osobom. Problemi sa varenjem su mogući.

 

 

JARAC

 

 

Moguće je da nećete imati previše sreće oko novih poslovnih projekata. Najbolje bi bilo da ne rizikujete. Možete da očekujete da ćete postići pomak u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa očima.

 

 

VODOLIJA

 

 

Očekuju vas nešto veći troškovi pa se potrudite da budete pažljivi kada su u pitanju finansije danas. Možete da se oslonite na osobu do koje vam je stalo. Ona je uz vas i u lepim i u ružnim trenucima. Preporuka je da posetite nutricionistu.

 

 

RIBE

 

 

Danas ćete imati priliku za odmor i opuštanje. Poslovne obaveze ne bi trebale da vas opterećuju u većoj meri. Prilično ste razdražljvi i skloni ste svađama sa voljenom osobom. Nije vam povoljan dan. Odmarajte što više.

Стране: 1 2