NOVOGODIŠNJI HOROSKOP za ŽENE: Nema ništa LEPŠE od ZALJUBLJENE ŽENE!

NOVOGODIŠNJI HOROSKOP za ŽENE: Nema ništa LEPŠE od ZALJUBLJENE ŽENE!

27 децембра, 2020 Off By coki

Astrolozi preporučuju svim ženama da ove dane oko Nove godine započnu s pozitivnim raspoloženjem i na kraju će dobiti nagradu za svoj trud. Naravno, morate biti i lepe i zaljubljenje, jer nema ništa lepše od zaljubljene žene.

 

 

 

Žena Ovan

 

Dani oko Nove godine će biti aktivni i ispunjeni pozitivnim događajima za žene Ovnove. Energija zvezda i planeta daje povoljno razdoblje za dovršavanje važnih stvari i dobijanje zaslužene nagrade. Astrolozi preporučuju da žena Ovan ne ostane kod kuće kako ne bi propustila nove obećavajuće prilike, kao i zanimljiva poznanstva u ovim novogodišnjim noćima.

 

 

Žena Bik

 

Žena Bik će u novogodišnjim danima moći ne samo osvojiti okolinu svojom lepotom, već i pokazati sposobnost zahvaljujući kojoj će suparnice moći ostaviti iza sebe. U Novoj godini važno je verovati u sebe, hrabro preuzimati nove stvari i ne bojati se novih poznanstava. Romantičan spoj u novogodišnjoj noći daće vam samopouzdanje.

 

 

Žena Blizanac

 

 

Ženama Blizancima ovih dana astrolozi preporučuju okretanje svojim skrivenim talentima. Energija zvezda i planeta skladna je i pomaže Blizancima da ožive hrabre ideje zahvaljujući talentima koji su im dati pri rođenju. Dobar će period biti i za privlačenje finansijske dobiti. Zavešćete nekog!

 

 

Žena Rak

 

 

Rakovi ne trebaju biti sigurni u svoje sposobnosti. Od početka Nove godine otvoriće se razne prilike i moći ćete brzo dovršiti tekuće poslove, postaviti nove ciljeve, a takođe dobiti bonus za rani završetak projekata.
Za doček Nove godine astrolozi preporučuju ženama Rakovima da se odmore i napune svoje rezerve snage kako praznike ne bi dočekale slomljene.

 

 

Žena Lav

 

 

Astrolozi preporučuju Lavicama da se prilagode aktivnom vremenu, u kojem će se stvari znatno povećati. Odgovornost, aktivnost i sposobnost raspodele tereta biće korisne damama ovog znaka. Novogodišnji dani će biti uspešni ako se ne zadrže na manjim problemima i ako optimistično gledaju na budućnost. Najteži dan biće petak, kada se Lavice mogu iznervirati.

 

 

Žena Devica

 

 

Za žene Device je važno da ovih dana ostanu mirne. Energija zvezda i planeta biće nestabilna, što može dovesti do agresije i razdražljivosti koji ometaju svakodnevne aktivnosti. Astrolozi preporučuju usvajanje vežbi disanja koje će vam pomoći u smanjivanju napetosti. Možda je najbolje da se opustite uz svog partnera.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2