HOROSKOP za SUBOTU 02. januar 2021. godine: Ovan OPUŠTEN, Rak upada u RUTINU, Devica propušta veliku ŠANSU ZA LJUBAV!

HOROSKOP za SUBOTU 02. januar 2021. godine: Ovan OPUŠTEN, Rak upada u RUTINU, Devica propušta veliku ŠANSU ZA LJUBAV!

27 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Nemate mnogo poslovnih obaveza pa je pred vama jedan opušten dan. Imaćete mogućnost da se odmorite. Pred vama je šansa da pokažete svoja osećanja otvoreno prema voljenoj osobi. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

 

BIK

 

Kada završite obaveze koje imat u planu, ostaće vam još dosta vremena. Možete da očekujete dobar dan. Spremni ste za flert sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete pozitivna ljubavna dešavanja. Povedite računa o ishrani.

 

 

BLIZANCI

 

Lako ćete ostvariti svoje planove na polju posla. Sudbina vas podržava. Očekuje vas veoma povoljan period. Ukoliko ste slobodni, neće vam biti lako da nađete pravu osobu za sebe. Probava vam je osetljiva.

 

 

RAK

 

Uspeli ste da završite neki važan posao i osećate zadovoljstvo zbog toga. Možete da očekujete povoljan dan. Upali ste u rutinu. Izbegavajte dizanje tenzije u vašem braku danas. Mogući su problemi sa debelim crevom.

 

 

LAV

 

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete neki novi posao ili da ostvarite novu saradnju. U svom partneru nalazite sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste vašom vezom. Srećni ste. Povedite računa o mokraćnim putevima.

 

 

DEVICA

 

 

Pred vama je period u kom možete da imate neke nove poslovne ponude. Bićete zadovoljni razvojem situacije. Moguće je da ste na neki način dopustili da vam promakne šansa za ljubav. Podložni ste prehladi.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2