LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Ovaj vikend je STVOREN ZA LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Ovaj vikend je STVOREN ZA LJUBAV!

5 децембра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U našem ljubavnom horoskopu možete pročitati šta vas i vašeg partnera očekuje u vezi, ljubavi i braku. Naravno, horoskop je napisan i za one koji su slobodni, tako da mogu saznati da li će se uskoro promeniti njihov status.

 

 

OVAN

 

Ovaj vikend će proći bez većih promena kada ste vi u pitanju. Možemo da kažemo da treba da se fokusirate na posao. Postoje neke obaveze koje već danima odlažete, ali ako realno razmislite shvatićete da je krajnje vreme da ih završite. U ljubavi bez promena.

 

 

BIK

 

Ono što moramo da kažemo jeste da će kod vas u ljubavi sve doći na svoje. No, to neće biti tokom ovog vikenda i vi to morate da shvatite. Osoba koju želite kraj sebe oseća isto, ali trebaće joj još neko vreme da vam to prizna.
Nemojte je požurivati.

 

BLIZANCI

 

 

Vi ste neko ko može da se bori za ono što želi i neko ko to u najvećem broju slučajeva i dobije. Činjenica je da ste sada dali svoje srce nekome ko ne ume da vas ceni, ali vremenom će sve doći na svoje. Dajte sebi vremena.

 

 

RAK

 

 

Ovo će biti miran vikend kada ste vi u pitanju.
Proteći će bez većih promena bilo da je reč o poslu ili o emocijama. Može se reći da ćete imati više nego dovoljno vremena za sebe i za svoje želje i potrebe. Učinite sebi, nađite načina da udovoljite sebi i prosto sebe stavite na prvo mesto.

 

 

LAV

 

Zanimljiva dešavanja na polju emocija. Jedna Škorpija koju već dugo nemate kraj sebe vam daje određene znake da bi možda nekada mogla ponovo da vam da šansu. I sami ste svesni da ste prosto ludi od ljubavi prema njoj. Ne možete da se kontrolišete.

 

 

DEVICA

 

Mora se reći da vam je dosadila vaša životna monotonija i da ste željni nekih velikih promena u vašem životu. Ovaj vikend je prilika za to. Očekuju vas neke zaista lepe situacije i vrlo je moguće da će se nekim pripadnicima vašeg znaka ovih dana desiti ljubav.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2