LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Od ljubavi se NE ŽIVI, ali se za nju GINE!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Od ljubavi se NE ŽIVI, ali se za nju GINE!

4 децембра, 2020 Off By coki

 

Vaga

 

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

 

 

Škorpija

 

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

 

 

Strelac

 

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

 

 

Jarac

 

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

 

 

Vodolija

 

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Ako ste slobodni, obratite pažnju na te udvarače, jer se među njima možda krije ljubav vašeg života.

 

 

Ribe

 

 

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Стране: 1 2