LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Zaboravite BIVŠE LJUBAVI jer vam zvezde šalju NEKOG POSEBNOG!

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Zaboravite BIVŠE LJUBAVI jer vam zvezde šalju NEKOG POSEBNOG!

28 новембра, 2020 Off By coki

Ovo je ljubavni horoskop za vikend. Pročitajte šta donosi u ljubavi vama i vašem partneru.

 

 

Pred vama je veoma zanimljiv vikend u kojem postoji velika mogućnost da započnete novu vezu i to onu za ceo život. Sada postoji velika mogućnost za početak novih veza, zato zaboravite bivše ljubavi, jer vam zvezde donose ljubav za ceo život.

 

OVAN

 

Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti. Dakle, ako vam se večeras izlazi – samo napred, ali gledajte da ne preterate jer bi vam se to, već od ponedeljka, moglo odraziti na zdravlje.

 

BIK

 

Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline. Ako to uradite, ovog vikenda vas čeka nezaboravan provod.

 

 

BLIZANCI

 

Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se. Nije smak sveta ako neradne dane provedete sklupčani kraj voljene osobe uz neki dobar film ili knjigu.

 

RAK

 

Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite, ali ipak to uporno pokušavate. Vreme je da uradite ono što vi želite, a ne šta drugi očekuju od vas.Zaboravite na prošlost, zvezde vam šalju ljubav kakvu želite!

 

LAV

 

Prijaće vam iskreni razgovor i poveravanje. Opustite se i vikend provedite kraj dragih osoba, uz kafu i “čašicu razgovora”.

 

DEVICA

 

Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo. Vreme je da načinite taj korak i otkrijete svoja osećanja. U tom slučaju vas u narednim danima čeka pravi vatromet strasti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2