HOROSKOP za PONEDELJAK 30. novembar 2020. godine: Ponedeljak donosi POSLOVNE OBAVEZE, ali i NOVE LJUBAVI za 4 znaka Zodijaka!

HOROSKOP za PONEDELJAK 30. novembar 2020. godine: Ponedeljak donosi POSLOVNE OBAVEZE, ali i NOVE LJUBAVI za 4 znaka Zodijaka!

28 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Još malo sačekajte sa potpisivanjem novog poslovnog ugovora. Današnji dan vam nije povoljan za velike promene. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo danas nije baš dobra. Prolazan kašalj je moguć.

 

ŠKORPIJA

 

Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala iskrena osećanja i namere. Prija vam voće i povrće.

 

STRELAC

 

Moguće je da postoji neiskrenost koja vlada u vašem poslovnom okruženju i da vam to jako smeta. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom slagati jako lepo. Pred vama je povoljan dan. Potrebno vam je više odmora.

 

JARAC

 

Ukoliko su vam potrebni novi saradnici, neko ko vam odgovara bi mogao da zakuca na vrata vaše firme. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.

 

VODOLIJA

 

Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete nove pozicije. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da bi pokazala osećanja. Problemi sa tahikardijom.

 

RIBE

 

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla ali je veliko pitanje da li ste vi sada spremni da je iskoristite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da želi da bude sa vama u vezi. Razvijajte zdravije navike.

Стране: 1 2