HOROSKOP za PONEDELJAK 30. novembar 2020. godine: Ponedeljak donosi POSLOVNE OBAVEZE, ali i NOVE LJUBAVI za 4 znaka Zodijaka!

HOROSKOP za PONEDELJAK 30. novembar 2020. godine: Ponedeljak donosi POSLOVNE OBAVEZE, ali i NOVE LJUBAVI za 4 znaka Zodijaka!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje ukoliko ste u potrazi za poslom. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje jako povoljan dan za novo poznanstvo. Odgovara vam Blizanac. Odlično stanje sa zdravljem.

 

BIK

 

Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani. Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete promene. Potrebna vam je fizička aktivnost!

 

BLIZANCI

 

Preispitujete svoje planove koje ste pravili na ovom polju i polako uviđate u čemu ste grešili. Moguće je da ste duže vreme bili usmereni samo na jednu osobu i da shvatate da je ta odluka bila pogrešna. Povedite računa o ishrani.

 

RAK

 

Možete imati neki konflikt u poslovnom okruženju danas. Generalno oko vas vlada atmosfera tenzije. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji prema osobi do koje vam je stalo. Poradite na tome da ojačate imunitet.

 

LAV

 

Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da će vam se to danas višestruko isplatiti i da ćete biti zadovoljni. Ostvarićete dobru komunikaciju sa simpatijom i stavićete joj do znanja da imate osećanja. Zdravlje je dobro.

 

DEVICA

 

Sačekajte da se neke stvari slegnu, nova dešavanja na poslovnom planu vas očekuju kasnije. Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam odgovara. Sada svakako niste spremni za neke promene. Povedite računa o stomaku.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2