HOROSKOP za UTORAK 24. novembar 2020. godine: Blizanci traže KOMPROMIS, Vage POMOĆ saradnika, a Jarac PAŽNJU svog PARTNERA!

HOROSKOP za UTORAK 24. novembar 2020. godine: Blizanci traže KOMPROMIS, Vage POMOĆ saradnika, a Jarac PAŽNJU svog PARTNERA!

22 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Postoji osoba koja bi mogla da vam pomogne u rešavanju vaših poslovnih problema ali bi prvo bilo potrebno da joj se za pomoć obratite. Potrebno je da malo više vremena provodite sa vašim partnerom. Prijalo bi vam opuštanje.

 

ŠKORPIJA

 

Niste spremni za promene na poslovnom planu. Trenutno imate utisak da na postojećem radnom mestu niste ostvarili svoj maksimum. Od svog partnera očekujete razumevanje u teškim trenucima. Pazite na svoje srce.

 

STRELAC

 

Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite dobru zaradu. Deluje vam da je partner počeo da se ponaša drugačije prema vama. Ljubavna veza ulazi u veću krizu. Problemi sa zuboboljom.

 

JARAC

 

Biće vam potrebna pomoć i nečiji saveti kako biste ostvarili sve što želite. Ne možete sasvim sami. Flertujete i lepo vam je kada dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo. Zdravlje je sve bolje iz dana u dan.

 

VODOLIJA

 

Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate. Da biste to postigli, trebalo bi da poradite na svom imidžu. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da je nezadovoljna. Mogući problemi sa plućima.

 

RIBE

 

Preporuka je da poradite na svojoj organizaciji kako biste mogli da ostvarite bolje stanje na poslovnom planu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije.

Стране: 1 2