HOROSKOP za UTORAK 24. novembar 2020. godine: Blizanci traže KOMPROMIS, Vage POMOĆ saradnika, a Jarac PAŽNJU svog PARTNERA!

HOROSKOP za UTORAK 24. novembar 2020. godine: Blizanci traže KOMPROMIS, Vage POMOĆ saradnika, a Jarac PAŽNJU svog PARTNERA!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Lako dolazite do novih prilika za zaradu. Povoljan vam je dan za posao. Pred vama su pozitivne mogućnosti. Lepo se slažete i pored partnera imate sve što vam je potrebno. Dobro se osećate danas! Zdravlje vam je stabilno.

 

 

BIK

 

Imaćete priliku da se okrenete novim poslovima. Pred vama su jako dobre promene na ovom polju. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica oko finansija ali i oko nekih planova za budućnost. Povedite računa o ishrani.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima. Tokom današnjeg dana stvari neće ići onako kako ste zamišljali i planirali. Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za situaciju sa partnerom. Posetite lekara radi kontrole.

 

RAK

 

Raspoloženi ste da se posvetite svom poslu i promenama na ovom polju. Možete da očekujete pozitivan ishod događaja. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste virusnim infekcijama.

 

LAV

 

Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Novi poznanik će pokazati da mu je stalo do vas i da želi nešto više od običnog poznanstva. Kontrolišite krvni pritisak.

 

DEVICA

 

Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete. Nemojte da rasipate svoje vreme na nevažne stvari. Ako želite da se dese neke promene na ovom polju, moraćete sami da pokrenete određene događaje. Imate manjak energije.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2