HOROSKOP za SUBOTU 28. novembar 2020. godine: Bik ulazi u TAJNU VEZU, Blizanci NESIGURNI u partnerova OSEĆANJA, Strelac ima ZDRAVSTVENE TEGOBE!

HOROSKOP za SUBOTU 28. novembar 2020. godine: Bik ulazi u TAJNU VEZU, Blizanci NESIGURNI u partnerova OSEĆANJA, Strelac ima ZDRAVSTVENE TEGOBE!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Tokom današnjeg dana imate manjak strpljenja kada je u pitanju posao i lako ulazite u konfliktne situacije. Odlučili ste da ne želite da budete u vezi u kojoj ste nezadovoljni. Niste spremni da se menjate. Povišen krvni pritisak.

 

BIK

 

Pred vama je veoma povoljan period u kojem ćete moći da ostvarite poslovnu stabilnost. Skloni ste tajnim vezama i danas će vam se ukazati prilika da dođete do spajanja sa osobom koja je raspoložena za vezu. Nesanica vas muči.

 

BLIZANCI

 

Niste zainteresovani za poslovnu promenu. Iako imate neke ponude smatrate da vam trenutni posao najviše odgovara. Partner vam postaje na neki način nesiguran. Vaš odnos je došao do ozbiljne krize. Nervna napetost.

 

RAK

 

Imate nove ideje i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako biste uspeli da dođete do realizacije koju želite. Veoma brzo menjate partnera i na neki način donosite impulsivne odluke. Imate mnogo energije u sebi.

 

LAV

 

Vi ste spremni da uđete u rizik ako smatrate da će vam se to isplatiti. Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za posao. Tražite partnera koji će pokazat istu dozu sposobnosti kao i vi. Izbegavajte alkohol.

 

DEVICA

 

Očekuju vas promene po pitanju zarade. Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali to je samo privremeni pad. Imate neke dileme i niste sigurni koju odluku da donesete u vezi problema sa partnerom. Potrebno vam je više sna.

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2