HOROSKOP za SREDU 25. novembar 2020. godine: Ovan USAMLJEN, Bik ima dosta OBAVEZA, Strelac u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

HOROSKOP za SREDU 25. novembar 2020. godine: Ovan USAMLJEN, Bik ima dosta OBAVEZA, Strelac u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

22 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Probleme koje ste imali na poslu ćete uspeti da rešite mnogo lakše nego ranije. Povoljan vam je dan. Važno je da voljenoj osobi pokažete da ćete joj pružiti dovoljno strpljenja i razumevanja. Bolovi u grlu vam stvaraju probleme.

 

ŠKORPIJA

 

Dobićete priliv novca danas. Očekuje vas mogućnost i da obavite neke važne poslovne razgovore. Situacija između vas i voljene osobe nije onakva kakvu ste želeli. Pojačan apetit je naglašen danas kod vas.

 

STRELAC

 

Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da ostvarite poboljšanje okolnosti na ovom planu. Moguće je da ste se na neki način malo udaljili od vašeg partnera ali se još uvek volite. Problemi sa vrtoglavicom.

 

JARAC

 

Uskoro će vam se otvoriti prilika da sklopite neko novo poslovno partnerstvo koje bi moglo da bude značajno za vas. Moguće je da vas emocije veoma jako vuku unazad, ka osobi iz prošlosti. Mogući problemi sa nesanicom.

 

 

VODOLIJA

 

Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji. Povećajte unos minerala i vitamina.

 

RIBE

 

Potrudićete se da se ipak posvetite poslu iako možda danas i niste baš sjajno raspoloženi. Izbegavajte svađe sa voljenom osobom jer bi mogle da se završe neočekivano loše po vas. Prilično ste osetljivi i lošeg zdravlja.

Стране: 1 2