HOROSKOP za SREDU 25. novembar 2020. godine: Ovan USAMLJEN, Bik ima dosta OBAVEZA, Strelac u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

HOROSKOP za SREDU 25. novembar 2020. godine: Ovan USAMLJEN, Bik ima dosta OBAVEZA, Strelac u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Možete da očekujete manji konflikt sa poslovnim saradnicima danas. Moguće su neke neprijatne okolnosti. Osećate se usamljeno i potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Čuvajte bubrege. Posetite lekara radi kontrole.

 

BIK

 

 

Imate dosta obaveza ispred sebe tokom današnjeg dana pa vam je pravilna organizacija jako važna. Ako želite da dođete do nekih novih poznanstava, važno je da se više pokrenete na društvenom planu. Imunitet vam je oslabljen.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su problemi koje nećete moći sami da rešite. Sasvim neočekivano susrećete vašu staru simpatiju. Probudiće vam se emocije. Manji problemi sa aritmijom.

 

RAK

 

Današnji dan vam na neki način može biti težak pa nemojte sada da započinjete nove poslove. Voljena osoba vas često nervira zbog navika koje ima. Čini vam se da ste malo prenaglili sa odlukama. Ne izlažite se prevelikom naporu.

 

LAV

 

Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod vašeg partnera. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

DEVICA

 

Možete da očekujete stabilizaciju na ovom polju. Povoljan je dan da pokrenete rešavanje nekih važnih pitanja. Potrebno vam je više razumevanja od strane partnera. Ponekad imate utisak da vas ne podržava. Stomačni problemi.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2