HOROSKOP za PONEDELJAK 23. novembar 2020. godine: Pred nama je LEP PONEDELJAK, jer donosi NOVA POZNANSTVA za 5 znakova Zodijaka!

HOROSKOP za PONEDELJAK 23. novembar 2020. godine: Pred nama je LEP PONEDELJAK, jer donosi NOVA POZNANSTVA za 5 znakova Zodijaka!

22 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Povoljan je dan za bavljenje privatnim poslom kao i za donošenje nekih važnih odluka. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja na emotivnom polju. Simpatija će vam pokazati osećanja. Slabija cirkulacija u predelu nogu.

 

ŠKORPIJA

 

Nova dešavanja na ovom polju vam unose osećaj nervoze i neizvesnosti. Moguće je da ni sami niste sigurni u kom pravcu će sve to da ide. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Sasvim dobro zdravstveno stanje.

 

STRELAC

 

Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama ako želite da dođete do poboljšanja na ovom polju. Pored voljene osobe osećate tenziju i postoji neka nesigurnost koja se javlja u vašem odnosu. Problemi sa bubrezima.

 

JARAC

 

Rešili ste da se posvetite svom poslu ali postoje neki privatni problemi koji vam konstantno skreću pažnju sa obaveza. Moguće je da poznanstvo koje se pojavilo u vašem životu postaje važno za vas. Problemi sa stomakom.

 

VODOLIJA

 

Ukoliko budete bili napeti tu lošu energiju ćete lako preneti na svoje poslovno okruženje. Spontano ćete uspeti da ostvarite poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi veoma jaka osećanja. Pad imuniteta je naglašen.

 

RIBE

 

Nove informacije koje dolaze do vas na neki način mogu da vas upozore na određene opasnosti koje se spremaju. Moguće je da vam se dopada osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Izbegavajte alkohol.

Стране: 1 2