HOROSKOP za PONEDELJAK 23. novembar 2020. godine: Pred nama je LEP PONEDELJAK, jer donosi NOVA POZNANSTVA za 5 znakova Zodijaka!

HOROSKOP za PONEDELJAK 23. novembar 2020. godine: Pred nama je LEP PONEDELJAK, jer donosi NOVA POZNANSTVA za 5 znakova Zodijaka!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Poslovna situacija je stabilna i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete dobar dan. Spremni ste da budete još neko vreme sami kako biste uspeli da nađete osobu za sebe. Prijaće vam rekreacija!

 

BIK

 

Današnji dan vam je odlično prikazan za poslovno polje. Ne biste trebali da brinete povodom bilo čega. Pred vama je jako povoljan period za početak nove veze. Imate puno snage i zdravlje vam je sasvim dobro.

 

BLIZANCI

 

Možete da očekujete podršku od strane osobe koja pokazuje da prema vama ima neke namere koje prevazilaze poslovne granice. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova ljubavna poznanstva. Povećajte unos tečnosti.

 

RAK

 

Spremni ste da radite prekovremeno kako bi ostvarili dobre rezultate na poslovnom planu i kako bi poboljšali svoje finansije. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u znaku Strelca očekuje vas veza. Imunitet vam je u padu.

 

LAV

 

Nemojte da dopustite da na vas utiče negativna atmosfera u kojoj se nalazite. Imate pravo da sami na neki način podignete svoje raspoloženje. Moguće je da priželjkujete novu ljubav. Grlo bi moglo da vam bude osetljivo.

 

DEVICA

 

Nije vam preterano povoljan dan i lako možete da dođete do novih problema i komplikacija. Možete da očekujete dobar odnos sa partnerom ako ste u braku. Imate osećaj da se nadopunjujete. Muči vas vrtoglavica.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2