HOROSKOP za NEDELJU 29. novembar 2020. godine: Ovan uživa u LJUBAVI, Blizanci u FLERTU, a Vodoliji sve IDE OD RUKE!

HOROSKOP za NEDELJU 29. novembar 2020. godine: Ovan uživa u LJUBAVI, Blizanci u FLERTU, a Vodoliji sve IDE OD RUKE!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Imate velika očekivanja na poslovnom planu i nadate se unapređenju iako možda još nema pravog osnova za to. Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja da vam je stalo do nje. Moguća je vrtoglavica.

 

BIK

 

Trudite se da pokažete nadređenima da ste spremni da se posvetite poslu kako bi kasnije bili nagrađeni. Dopada vam se osoba koju još uvek ne poznajete dovoljno dobro. Dobro se osećate. Zdravlje je stabilno kod vas.

 

BLIZANCI

 

Preporučuje se saradnja sa vatrenim znacima sa kojima se generalno nadopunjujete u svemu kada je posao u pitanju. Nova poznanstva vam dolaze tokom današnjeg dana. Bez ikakvih problema sa zdravljem.

 

RAK

 

Moguće je da trenutno niste spremni za preterano velike odgovornosti. Radije se držite po strani kada je u pitanju posao. U vašem odnosu sa voljenom osobom nema uvek dovoljno poverenja. Hronični problemi vam se vraćaju.

 

LAV

 

Pomoć od osobe iz inostranstva bi mogla da vam dođe u pravi čas- baš onda kada vam je najpotrebnija. Prija vam sloboda koju imate iako niste generalno neko ko voli da bude sam. Bavite se sportom i budite aktivni.

 

DEVICA

 

Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i ne želite da pravite drastičnije promene, za sada. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna, lako bi moglo da se desi da na kraju raskinete. Čuvajte bubrege.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2