HOROSKOP za ČETVRTAK 26. novembar 2020. godine: Lav nema STRPLJENJA, Devica ima POSLOVNE, a Vodolija LJUBAVNE PROBLEME!

HOROSKOP za ČETVRTAK 26. novembar 2020. godine: Lav nema STRPLJENJA, Devica ima POSLOVNE, a Vodolija LJUBAVNE PROBLEME!

22 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Važno je da budete spremni da prihvatite da na poslovnom planu morate da pravite veće kompromise kako bi uspeli. Potrebno je da se više potrudite oko odnosa sa voljenom osobom. Dobro se osećate danas.

 

ŠKORPIJA

 

Imate veoma mnogo velike ambicije koje želite da ispunite. Moguće je da će vam za tako nešto trebati dosta vremena. Voljena osoba lako može podstaći neki konflikt koji će vas u određenom smislu opteretiti. Ojačajte imunitet.

 

STRELAC

 

Moguće je da ponekad izgleda kao da niste dovoljno fokusirani na posao i da vam to nadređeni zameraju. Povoljan dan za nova ljubavna poznanstva je pred vama. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Problemi sa nervozom.

 

JARAC

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom imaćete priliku da tokom današnjeg dana značajno uvećate svoju zaradu. Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja i želite da prema voljenoj osobi budete iskreni. Odlično se osećate!

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas veoma povoljan dan za polje posla. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Veoma ste emotivni i nije vam lako da prihvatite određene promene koje su nastupile u vašem braku. Kolena vam mogu biti osetljiva.

 

RIBE

 

Očekuje vas veliki broj obaveza koje vas opterećuju. Prijao bi vam odmor i neki kraći predah od posla danas. Imate odličan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste time kako funkcioniše vaša veza. Dobro se osećate.

Стране: 1 2