LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Bikovi su USAMLJENI, Škorpije moraju biti ISKRENIJE, Vodolije prave problem BEZ PROBLEMA!

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Bikovi su USAMLJENI, Škorpije moraju biti ISKRENIJE, Vodolije prave problem BEZ PROBLEMA!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Pred vama su dani u kojima ćete iskreno uživati. Dakle,vrlo je moguće da ćete se još danas fatalno zaljubiti. Cuvajte osobu koja vas voli, jer bi uz nju sve moglo da se promeni,a vi da budete srećniji nego ikada do sada. Vage koje su u braku nisu zadovoljne ponašanjem partnera.

 

ŠKORPIJA

 

Pred vama je dan u kojem morate da donesete jednu važnu odluku. Naravno da vam neće biti lako, ali to je prosto neizbežno. Može se čak reći da ste sasvim slučajno dali lažnu nadu jednom Raku. Sad morate da mu kažete istinu. Zauzeti su emotivno zadovoljni, ali pasivni.

 

 

STRELAC

 

Ovo će biti vikend tokom kojeg neće biti velikih promena u vašem životu. To je baš ono što vam je i potrebno. Da budete sami, u svojoj samoći i tišini, i da dobro razmislite šta je ono što vam je potrebno za iskrenu sreću. Kod većine zauzetih emocije se gase zbog neiskrenosti i nepoverenja.

 

JARAC

 

Ljubomorni ste preko svake granice. Prosto gušite svog partnera takvim vašim ponašanjem. Njemu je iskreno stalo do vas, i nemojte uništavati tu sreću sumnjama koje nisu osnovane i za koje nemate razlog. Slobodne očekuje avantura koja se može pretvoriti i u nešto ozbiljnije.

 

 

VODOLIJA

 

Ono što je važno jeste da je osoba koju želite iskrena prema vama. Ona ne igra prljavo, neće vam slomiti srce i to je ljubav koja stvarno može da ima lep završetak. Nemojte praviti probleme tamo gde ih nema, već uzivajte u onom što imate. Slobodne Vodolije su umorne i nisu zainteresovane za ljubav.

 

RIBE

 

Vi i dalje gledate u prošlost, a ne bi trebalo. Silno vam je stalo do jednog Blizanca i ma koliko da pokušavali ne možete da ga prebolite. To je vaš najveći problem. Neko drugi vas iskreno želi, ali cemu sve to kad je vama taj Blizanac u srcu.

Стране: 1 2