HOROSKOP za PETAK 20. novembar 2020. godine: Blizanci danas FLERTUJU, Škorpije emotivno NESTABILNE, Ribe će imati ŠTETU!

HOROSKOP za PETAK 20. novembar 2020. godine: Blizanci danas FLERTUJU, Škorpije emotivno NESTABILNE, Ribe će imati ŠTETU!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Srećne okolnosti u kojima se nalazite će vam obezbediti mogućnost da se stanje na poslovnom planu popravi. Moguće je da pred partnerom imate neke strepnje i da je vaš odnos krenuo u pogrešnom smeru. Zdravlje je dobro.

 

ŠKORPIJA

 

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti usmereni na važne poslove. Dosta toga je sada samo na vama. Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i nestabilnost. Problemi sa urinarnim traktom.

 

STRELAC

 

Ako želite da postignete poslovni uspeh, neophodno je da se ozbiljno posvetite poslu i da prihvatite neke obaveze. Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od partnera. Nervni sistem je osetljiv.

 

JARAC

 

Imate veoma dobre šanse da se zaposlite danas, ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom. Priželjkujete emotivne promene jer pored trenutnog partnera niste zadovoljni. Povedite računa o bolovima u leđima.

 

VODOLIJA

 

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i možete da očekujete da ćete doći do važnih promena. Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada kakva su vam osećanja. Prija vam fizička aktivnost.

 

RIBE

 

Izbegavajte veća ulaganja danas i generalno pazite na svoj novac jer je moguća neka manja šteta kod vas. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da joj se prilagodite i da prema njoj budete topli. Izbegavajte unos alkohola.

Стране: 1 2