HOROSKOP za PETAK 20. novembar 2020. godine: Blizanci danas FLERTUJU, Škorpije emotivno NESTABILNE, Ribe će imati ŠTETU!

HOROSKOP za PETAK 20. novembar 2020. godine: Blizanci danas FLERTUJU, Škorpije emotivno NESTABILNE, Ribe će imati ŠTETU!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Opušteni ste i pred vama je dan u kojem nećete imati previše obaveza. Posao vas sada ne opterećuje ni najmanje. Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje. Bez problema kod vas.

 

BIK

 

Sada kada imate priliku da promenite neke važne stvari u poslovnom okruženju, treba da je iskoristite. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom koja već duže vreme želi da vam se približi. Zdravlje je sve bolje.

 

BLIZANCI

 

Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nova vrata ka mogućnosti da ostvarite poslovni uspeh. Uživate u paralelnom flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Puni ste pozitivne energije.

 

RAK

 

Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate dovoljno motivacije da budete posvećeni svom poslu. Moguće je da postoji osoba do koje vam je stalo ali to krijete. Problemi vezani za žuč.

 

LAV

 

Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Partner vam je veoma posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Skloni ste alergijskim reakcijama.

 

DEVICA

 

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da obavite veliki broj obaveza i da ćete biti veoma efiksani. Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Povećajte unos vitamina.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2