HOROSKOP za NEDELJU 22. novembar 2020. godine: Blizanci STABILNI u vezi, Jarac treba da obrati PAŽNJU na ISHRANU, a Ribe na svog PARTNERA!

HOROSKOP za NEDELJU 22. novembar 2020. godine: Blizanci STABILNI u vezi, Jarac treba da obrati PAŽNJU na ISHRANU, a Ribe na svog PARTNERA!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Period koji vam sledi je jako dobar po pitanju posla. Sve što već dugo radite će konačno dobiti opšte priznanje. Danas ćete pokazati još jednom voljenoj osobi da nije pogrešila što je izabrala baš vas. Odlično stanje na polju zdravlja.

 

ŠKORPIJA

 

Danas se osećate umorno i nemate dovoljno energije da se nosite sa povećanim obimom posla koji vas danas očekuje. Ne osećate da u vašem braku išta treba da se menja. Veoma ste zadovoljni. Problemi sa krvnom slikom.

 

STRELAC

 

Danas ne dobar dan po pitanju posla. Lako ćete uspeti da izvršite sve zadatke koji se nađu pred vama. Dan pred vama je bogat emocijama. Budite iskreni i prepustite im se. Uživaćete sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.

 

JARAC

 

Razmišljate o upuštanju u nove poslovne poduhvate koji zahtevaju velika ulaganja, ali obećavaju dobit na duže staze. Vodićete važan i ozbiljan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Pazite šta jedete, stomak vam je osetljiv.

 

VODOLIJA

 

Obavezama se posvećujete sa mnogo motivacije i ništa vam ne pada teško. Očekuje vas povoljan dan za zaradu. U periodu koji dolazi ćete biti spremni da se otvarate po pitanju emocija. Glavobolja je moguća.

 

RIBE

 

Posle današnjeg uspeha raspoloženje u vezi vašeg posla će se promeniti. Pristupaćete mu sa više energije i motivacije. Da ne biste prešli preko svog ponosa, često povređujete svog partnera iako ga volite. Proverite stanje hormona.

Стране: 1 2